Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikulás járt az Árpád uszodában

2013.01.03

Mikulás járt december elején a szoboszlói úszóknál az Árpád uszodában.

 

 

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 14 éve rendszeresen megrendezi december elején az egyesületben úszók számára a MIKULÁS NAPI GÁLÁT.

 

Valamennyi gyerek a legfiatalabbtól a legidősebbig, a kezdőtől a legjobbakig bemutatta úszástudását a szülőknek és hozzátartozóknak. Ez olyan esemény, ahol nem a stopperóráé a főszerep!

 

A bemutatót követően a legszorgalmasabb úszóversenyzők külön díjban részesültek. Az eltelt egy év alatt -2011 december 1 és 2012 december 1 között-

a Ludmány házaspár 237 úszóedzést tartott a versenyzőknek. Holoda Péter (Hőgyes Endre Gimnázium tanulója) valamennyi edzésen részt vett, sőt plussz edzéseket is vállalt. Őt követi Havasi Fanni (Thököly Imre Általános Iskola) aki mindösszesen 7 alkalommal hiányzott. Szorosan mögötte végzett Varga Miklós (Gönczy Pál Általános Iskola) 9 hiányzással és Uzonyi Kristóf (Thököly Imre Áltaános Iskola) 10 hiányzással.

 

A díjátadás után a gyerekek által nagyon népszerű tombola húzás következett, sok humorral fűszerezve. A szerencsés nyertesek büszkék voltak a „kincseikre”.

 

A szórakoztató program végén pedig megérkezett a MIKULÁS!  Főleg a kicsik óriási lelkesedéssel fogadták a nagy öreget, ja … és az ajándék csomagjait.

 

Szombat délelőtt jó hangulatban és vidáman távoztak úszóink és vendégeink a kellemesen eltöltött uszodai program után.